Outback

Sterren pinkelen aan de heldere wolkenloze hemel. De maan schijnt krachtig, precies in een mooie halfronde cirkel. De melkweg begint langzaam op te lichten en als je goed langs de horizon kijkt steken de bergen zwakjes af tegen een laatste gloed paars in de lucht, nadat ze eerst helder roze met oranje strepen verweven was. De geur van net gebakken worstjes en barbecue saus hangt in de lucht samen met de zoete dampen van de net gerookte wiet. Zachtjes klinkt er gitaar gepinkel, het neuriën van stemmen. De natuur zingt mee met haar krekels en sprinkhanen die in allerlei ritmes door elkaar heen sherpen. Er heerst een tevreden en ontspannen sfeer. Ze noemen dit leven. Leven in de outback.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s