Ik ben verliefd 

Ik ben verliefd. Ja echt! Het is een poosje geleden dat ik me zo voelde, maar dit zijn echt kriebels die door mijn lichaam vliegen! Een gevoel van enthousiasme, geluk en zo blij zijn dat het uit mijn lichaam dreigt te poppen. Ik moet ergens mijn energie kwijt, maar ik weet niet hoe. Ik maak een strandwandeling, klim en klauter op de duinen en zou mezelf het liefst naar beneden willen laten rollen. Ik loop door de branding en laat de golven mezelf uit evenwicht brengen zodat ik haast val en lach om mezelf. Met een steen schrijf ik mijn naam op een rots. Mijn geluksgevoel wordt alleen maar groter. Het zand voelt als poedersuiker en het is zo mooi helder licht. Een mevrouw die ook op het strand loopt ziet er zo vriendelijk uit dat ik echt een praatje met haar moet maken. En als we toch bezig zijn kan ze net zo goed even een foto van me maken. Even een bevestiging dat het écht waar is, dat ik dit leven echt zelf leef. Ik sta op een uitkijkpunt, wijst een meneer me ook nog eens op twee walvissen die in de verte zwemmen! Ik zou alles willen vast houden, zuig elk moment in me op alsof het het laatste moment is. We blijven maar tot zondag hier en gaan dan weer verder. Afgelopen dagen waren schitterend in Bargara, maar dit strand overtreft het. Wat ga ik allemaal nog meemaken? Het is ergens niet te bevatten dat dit mijn leven is, dat ik dit echt allemaal mee maak. En het is niet zomaar eventjes, het duurt al weken en het wordt alleen maar mooier en mooier! Zoveel herinneringen die voor altijd de mijne zijn. Mijn hoofd popt bijna uit elkaar.

Ik ben verliefd. Verliefd op Australië!

7 gedachtes over “Ik ben verliefd 

  1. Ma Wolfert zegt:

    Beste Marije , Regelmatig lees ik je verhaaltjes over Australië ! Je kunt op een super leuke , gezellige , spontane manier weergeven wat je allemaal mee maakt ! Dit is echt knap hoor ! Volgens mij schuilt er een geweldige schrijfster in je ! Ik wens je nog een fijne verdere vakantie ! Hartelijke groeten uit een regenachtig Nederland! Ma Wolfert

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s