Op vakantie tijdens het reizen 

Zo. De tassen zijn ingepakt en een koelkastje vol drankjes en bier staat koud. Vanavond gooien we alles in de laadbak en dan zijn we er klaar voor! 

Na 7 weken outback ben ik ongelooflijk toe aan nieuwe prikkels. Met dit gezin ga ik heerlijk genieten van een vakantie aan de oostkust. We vertrekken zaterdag ochtend 26 augustus (morgen dus) en komen maandag 12 september terug. De vakantie wordt op vier verschillende locaties gevierd. 4 dagen Baraga, 3 dagen Rainbow Beach, 3 dagen Mooloolaba en 4 dagen Caloundra: de Gold Coast in Australië! Naast familie en vrienden bezoekjes staan er twee bruiloften, pretparken en een walvisvaart op de planning. Ik heb er zo’n zin in! Morgen zie ik voor het eerst sinds maanden de zee weer. Zand tussen mijn tenen, de geur, de wind. De zee heeft altijd zo’n aantrekkingskracht! Mijn backpack is weer helemaal ingepakt en dat voelt zo lekker “echt”. Nu kan ik ook alvast een beetje oefenen in wat handig is waar wat ingepakt zit. 

Want… Na de vakantie blijf ik nog maar drie weken in dit gezin! We hebben net met elkaar alles voor mij uitgezocht en geboekt. 9 oktober vertrek ik van Gladstone naar Cairns. Tori viert haar ’21 dinner’ dat weekend aan de kust en ik verblijf dan bij haar en Nick. Sammie vond een treinticket voor $179 en volgens Nick is het een super mooie route naar het noorden. Hiernaast is een treinreis van 18 uur totaal niet wat mijn eerste keus zou zijn, dus daarom juist toch deze keuze! Mijn plan is om zonder plan langs de oostkust te gaan backpacken. Ik heb een lijst met plaatsen die me gaaf lijken, maar hoe of wat en hoe ik me ga verplaatsen zie ik dan wel. Dit alles is zo uit mijn comfortzone! Naast mijn spontane en impulsieve karakter geven duidelijkheid en structuur houvast. Om alles los te laten en alleen een treinticket en 3 nachten hostel te boeken “en dan wel zien” geeft een spannende onzekerheid. Een uitdaging ga ik niet snel uit de weg, dus ik ben benieuwd hoe ik dit ga vinden. Ik kijk er naast deze vakantie enorm naar uit!  

Op dit moment gaat er weer van alles gebeuren. Na een drukke periode van afstuderen, een eerste baan, voorbereiden, afscheidnemen en vertrekken waren er weken van rust in de outback. Nu sta ik weer aan de top van een berg en ben ik meer dan klaar om weer zoveel mogelijk indrukken te gaan beleven! Te beginnen met een compleet gratis vakantie voor deze dame 🙂 Een geweldige voorproefje van de oostkust waar ik straks weken hoop te gaan reizen. Ik zal zo snel mogelijk mijn nieuwe ervaringen delen met jullie. 

Liefs! ❤️

Een gedachte over “Op vakantie tijdens het reizen 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s