Thanks guys ❤️

Een verjaardag die zo’n 40 uur duurde heb ik nog niet eerder meegemaakt! Omdat het hier 8 uur vroeger is was ik hier al een poosje jarig en dat bracht soms wat verwarring in Nederland. En terwijl het hier alweer 17 augustus was, kwamen de felicitaties (logisch) nog uren binnen. 

Aan de andere kant van de wereld, zonder familie en vrienden om me heen heb ik toch echt een top dag gehad. Gabby heeft elke woensdag een football wedstrijd in Clermont dus eten we vaak een snelle hap in town of bij vrienden. De school van de meiden is ook Clermont en dat is een uur rijden vanwaar ze wonen. Alleen… Eten werd een verrassingsbarbecue in het park! Elk stadje heeft een park met barbecues die je gratis kunt gebruiken. Het ziet er super gezellig uit! Tracey en Jamie, vrienden van hen, kwamen met het hele gezin. Enorm leuk! Terwijl we wat boodschappen deden stond er de hele tijd een doos in de auto. Geen enkele seconde had ik gedacht dat dat voor mij zou kunnen zijn. Niets minder waar, ze hebben een echte Wrangler cowboyhoed gegeven. Zelfs de maat is perfect! Al vaak heb ik van verschillende mensen de vergelijking gehoord dat het lijkt alsof ik een McLeod’s Daughters leven leef. Nu is het plaatje compleet! Gelukkig pas ik de boots hier, maar stiekem mis ik mijn eigen Sendra’s. Het is dat ze te onhandig waren om mee te nemen. Hoe ik straks de hoed mooi ga houden wordt nog een uitdaging, maar voor nu… Ik had niets mooiers kunnen krijgen! 

Wat ook echt mee hielp met het jarig voelen waren alle berichtjes. Natuurlijk weet je dat mensen je gaan feliciteren en zeker op sociaal media gaat dat makkelijk. Maar zóveel persoonlijke berichtjes had ik niet verwacht. Spraakberichten met zingende vriendinnen, foto’s dat er drankjes werden gedaan en een van Micha die zijn loopauto cadeau wilde doen, telefoontjes, privé berichtjes via Facebook en Instagram. De felicitaties kwamen overal vandaan: Nederland, Sicilië, Canada, Afrika, Amerika. Het is maar wat handig dat WhatsApp een foto laat zien want er kwamen zelfs berichtjes van mensen waarvan ik zelf het nummer niet eens (meer) had. Het waren er echt heel veel. Iedereen onwijs bedankt! Zo lief allemaal! Het jaar is fantastisch begonnen 😍 

Liefs en dikke kus van een blij Mareisje

De lekkerste carrot cake ever inclusief 24 kaarsjes

Links een picknick tafel en rechts de BBQ

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s