Nog eventjes….

Even terug naar Ede, even alles inpakken en verhuizen, even tutten en even mijn diploma ophalen. In een tijdsbestek van zo’n 24u is dit allemaal gebeurd, inclusief het uitzoeken van een jurk. En wat voor een jurk…

Het heerlijke van weer even terug zijn in Ede was dat maandag avond bij aankomst gelijk de wijn werd opengetrokken. Een kleine twee weken weggeweest en ja, dan hoort er inderdaad wijn bij. En toostjes. Toostjes met brie en een beetje honing. Die kleine dingen kunnen zo’n avondje perfect maken. Het was fijn iedereen weer te zien en Carmen, onwijs bedankt voor het helpen aankleden in zo’n korte tijd!

Binnen zo’n 24 uur is dus alles geregeld geweest en mocht ik mijn diploma in ontvangst nemen. Het was een feestje! De CHE had het ontzettend goed verzorgd. Het was bijzonder om de lerareneed af te leggen. Dit voegde voor mij heel veel toe aan de avond die al zo mooi was. Ik ben trots. Echt trots! Ook ben ik dankbaar dat er zoveel familie en vrienden zijn gekomen om dit bijzondere moment te delen.

Na dit alles beleefd te hebben ben ik na een kort nachtje nog even de laatste ochtend gaan werken. ’s Middags ben ik nog even naar het strand geweest en vandaag ben ik nog even de laatste spullen gaan kopen en schrijf ik eventjes deze blog. De tijd vliegt voorbij en het is al bijna maandag. Zenuwachtig ben ik (nog) niet. Ik heb vooral heel veel zin om te gaan!

Nog éven wachten….

(Als je op de hoogte wil blijven wanneer er een nieuwe blog geschreven is kun je je aanmelden. Je krijgt dan elke keer een mailtje als er weer iets online staat!)

af3

Een deel van de 106 gediplomeerden

af1

Dianda & Marije

afstuderen 5

afstuderen 4

We did it!

afstuderen 3

Eline, Rachel, Marije

afstuderen 1

Lauwrens, Marije, Aron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s